„Сакам да ја искористам информатиката за студирањето преку иновативни платформи да стане достапно и на оддалечени места“, вели Софи Гајтановска, избрана за ...
| | веќе видена

Рударството во Македонија има многувековна традиција, почнувајќи од римскиот период, па сè до денес. Токму оваа традиција треба да продолжиме да ја негуваме и ...
сите 6 | | | веќе видена