По една година и 3 месеци од првиот и три месеци од вториот случај со објавување експлицитни фотографии и видеа во „Јавна соба“ случаите се уште се заглавени ...
| | веќе видена

Во ова време на пандемија кога децата се лишени од училишните дружби и воншколски активности, оваа бајка е вистинско освежување на сцената бидејќи ги оживува ...
| | веќе видена

Елена Пренџова е магистерка по филолошки науки, дипломирана професорка по англиски јазик и книжевност, советничка за превод на англиски и македонски јазик, ...
| | веќе видена

Иконата е врата на тајната, прозорец кон вечноста. Кога ја гледаш треба да имаш чуство дека си пред нешто на кое се молиш, тогаш целта е постигната. Вака ни ...
сите 3 | | | веќе видена

Најновата продавница од „Светот на Биби“ ќе се отвори утре (6 април, вторник) во Штип. Продавницата се наоѓа во центарот на градот, зад Безистенот. Производите ...
| | веќе видена