Вкупно донесени 359 одлуки од кои речиси сите едногласно, асфалтирани улици, значително подобрена инфратруктура и услови за школување, организирани голем број ...
сите 4 | | | веќе видена

За Возарци е неприфатлив предлогот цинкарница да се гради близу селото, реагира Зоран Силјанов, претседател на месната заедница. Во изјава за МИА, тој ...
сите 4 | | | веќе видена