Пишува: Ангел Мојсовски Државата треба повеќе да се вклучи во промовирање на младинско претприемништво како економска активност која би помогнала за намалување ...
сите 2 | | | веќе видена

Од 2015 година навака, Државниот завод за ревизија извршил ревизија во три јавни комунални претпријатија, во „Комуналец“ – Гевгелија, „Паркови и зеленило“ – ...
| | веќе видена

Кавадарци ќе избира најбрз келнер во рамките на годинешнава манифестација „Тиквешки гроздобер", информираа денеска од Службата за односи со јавноста при ...
сите 2 | | | веќе видена

Половина милион евра е штетата врз буџетот на општина Кавадарци за која полицијата го сомничи поранешниот градоначалник Александар Панов. Пред пет години ...
сите 14 | | | веќе видена

Концептот за младински центри не е нешто ново. Таквите простори во кои младите можат да го поминуваат слободното време, да учат, да се дружат, да учествуваат ...
| | веќе видена