Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 14 часа

Со влезот во НАТО и Европската унија, нашето вино добива европска етика, субвенциите кои сега ги исплаќаме за лозарите и коишто се повисоки ќе доаѓаат директно ...
сите 3 | | | веќе видена