Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 22 часа

Министерството за економија вчера (13 февруари) го објави Јавниот оглас за доделување на договор за воспоставување на јавно- приватно партнерство за ...
| | веќе видена

Концептот на оваа влада е очигледен: наместо одржување и надградба на јавниот сектор се применува негово руинирање и зајакнување на приватниот сектор онаму ...
| | веќе видена