„Барокни игри“ е насловот на целовечерниот концерт кој синоќа се одржа во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци на флејтистиките Силвана Чулева ...
| | веќе видена

Веројатно нема Македонец кој не ја слушнал „Ми заплакало селото Ваташа“, песна која е посветена на крвавиот настан што се случил на денешен ден, 16 јуни во ...
сите 4 | | | веќе видена

Политичкиот аналитичар Ненад Јовановиќ, во два статуси, ги коментирал информациите од САД, за ставање на црна листа на сите оние кои се против Преспанскиот и ...
| | веќе видена

По повод големиот јубилеј 50 години творештво синоќа во галеријата на домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци беше отворена изложба, со ...
сите 2 | | | веќе видена